Nieobsługiwana przeglądarka
Przeglądarka internetowa, której obecnie używasz, nie jest już wspierana i w związku z tym funkcje tej strony mogą nie działać zgodnie z oczekiwaniami. Zalecamy aktualizację do aktualnie obsługiwanej przeglądarki (takiej jak Chrome, Edge lub Firefox), aby poprawić bezpieczeństwo, szybkość i ogólne wrażenia.
Kluczowe cechy
Ten opis został przetłumaczony automatycznie z języka angielskiego - Oryginalną wersję zobacz tutaj
Ciemne, kontrolowane dźwięki. Chiński talerz cymbał Sabian AA 16''' zapewnia lekki, tandetny dźwięk, który wtapia się w otoczenie. Ogólny charakter ma charakter średniotonowy, ale jest tu też kęs jasnego podtekstu. Szybko reaguje, brzmi tandetnie i ma kontrolowany dźwięk z szybkim zanikiem dla szybkich akcentów.
Wykonane przy użyciu tych samych tradycyjnych metod jak inne talerze AA, Sabian AA 16''' Chinese Cymbal jest czuły, tandetna porcelana z bardziej mieszanym tonem, co czyni go idealnym do użytku w studio i mniej agresywnych stylów muzycznych.
Numer produktu: 57561
Cymbał chiński Sabian AA 16'' jest wytwarzany przy Sabian użyciu receptury brązu 's measured B20, składającej się z 80% miedzi, 20% cyny i śladów silver. Jest on szeroko stosowany na wyższych talerzach dla jego wszechstronnego zakresu częstotliwości, co czyni go idealnym materiałem dla wszystkich typów talerzy.
Zbudowany przy użyciu nowoczesnych i tradycyjnych technik, Sabian AA series jest wszechstronny i pełen charakteru. Tradycyjne toczenie zgrubne jest stosowane przez rzemieślników skarbcowych, co jest jednym z czynników wpływających na klasyczny ton oferowany przez talerze AA. Wysoko wyprofilowane formowanie podnosi wysokość dźwięku, nadając cymbałom AA większe cięcie, podczas gdy dalsze młotkowanie małogabarytowe zwiększa reakcję drążka. Rezultatem są cymbały, które oferują dźwięk inspirowany historią i wystarczająco wycięty, aby można było go używać w sposób uniwersalny i nowoczesny.
Po zakończeniu rygorystycznego procesu produkcyjnego chiński talerz talerz Sabian AA jest ręcznie testowany i ręcznie ważony przez specjalistów ds. sklepienia talerza. Następnie umieszczany jest na półce do wieku, dając molekułom czas na osiedlenie się i stabilizację. Następnie talerz jest ponownie ręcznie testowany przez dwóch specjalistów od sejfów, aby upewnić się, że spełnia on wymagania stawiane chińskim talerzom Sabian AA 16''.